Bent u op zoek naar vastgoedbeheer voor uw huis in West-Brabant? 123Wonen is expert op het gebied van vastgoedbeheer in West-Brabant en omstreken. Wij verzorgen al vele jaren het beheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. Omdat wij vanuit uw visie en doelstellingen als verhuurder werken is onze dienstverlening flexibel en uniek. U bepaalt altijd zelf wat u uit handen geeft en wij zorgen er vervolgens voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een vast contactpersoon staat aan uw zijde gedurende de hele verhuurperiode.

Onverwachte gebeurtenissen

Als verhuurder of belegger in West-Brabant krijgt u te maken met onverwachte en verwachte gebeurtenissen, zowel op financieel als technisch gebied. Onze grote kracht is dat wij non-stop aandacht geven aan huurders en verhuurders in West-Brabant: we zijn elke dag 24 uur per dag bereikbaar. U kunt er op vertrouwen dat 123Wonen West-Brabant als vastgoedbeheer partner regelt dat de huur elke maand op tijd ontvangen wordt en dat terugkerende zaken goed verlopen. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben onze eigen stichting, 123Wonen Beheer Derdengelden, waardoor huur en borg altijd gewaarborgd zijn. Op deze manier bedienen wij zowel huurders als verhuurders optimaal

Diverse vormen van vastgoedbeheer

123Wonen biedt diverse soorten vastgoedbeheer aan in West-Brabant. Wij bieden commercieel beheer, waaronder de verhuuractiviteiten, screening van huurders, juridische zaken en inspecties vallen. Financieel beheer omvat het innen van de maandelijkse huur en het versturen van facturen. Maar ook valt hieronder het regelen van administratieve wijzigingen, zoals huurverhogingen en persoonsgegevens. Het technische beheer van 123Wonen West-Brabant bestaat uit het onderhouden van uw woning en zorg dragen voor alle 1e lijns onderhoudszaken. Indien wenselijk zetten wij onze eigen technische dienst in bij technische problemen in de woning.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in West-Brabant? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.