Voor vastgoedbeheer in de omgeving van Tilburg bent bij 123Wonen aan het juiste adres. 123Wonen is gespecialiseerd in technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer. Al voor veel particuliere verhuurders en woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars verzorgen wij het vastgoedbeheer. U heeft als verhuurder vaak duidelijke doelstellingen voor ogen, waarin 123Wonen flexibel meebeweegt. U bepaalt zelf wat u wel en niet aan ons uitbesteedt. Een vast contactpersoon zal gedurende de hele verhuurperiode contact met u houden; wij garanderen dat uw woning bij 123Wonen Tilburg in goede handen is.

Non-stop aandacht

123Wonen Tilburg heeft een grote kracht: non-stop aandacht voor de huurder. Dit betekent dat wij altijd bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Er kunnen zich altijd calamiteiten of onverwachte gebeurtenissen voordoen, waarbij we snel de nodige hulp kunnen bieden. Alles is tot in de puntjes geregeld: de huur komt op tijd binnen en administratieve zaken zijn altijd op orde. 123Wonen biedt aantrekkelijke tarieven aan en heeft haar eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Met deze stichting zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd. Alle kandidaat-huurders zijn bij ons volledig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Op deze manier bent u als verhuurder goed op de hoogte van de achtergrond van de persoon die in uw huis komt te wonen.

Onze vastgoedbeheer mogelijkheden

123Wonen Tilburg biedt commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Bij commercieel beheer kunt u denken aan het vinden en screenen van de huurder, de inspectie van de woning en alle zaken rondom het huurcontract. Financieel beheer bestaat uit het innen van de huur, het versturen van facturen en het regelen van administratieve zaken en wijzigingen. Dit vindt bijvoorbeeld plaats als er een huurverhoging doorgevoerd wordt, of als er iets veranderd aan de persoonsgegevens. Technisch beheer van uw woning in Tilburg wordt door ons ook in de puntjes geregeld. Onze eigen technische dienst kan ingezet worden om technische problemen in de woning op te lossen, maar natuurlijk mag u ook een eigen leverancier inschakelen.

Wilt u 123Wonen inschakelen voor het vastgoedbeheer van uw huis in Tilburg? Wij zijn experts op diverse gebieden vastgoedbeheer en u kunt alles aan ons uit handen geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.