Voor vastgoedbeheer in Den Haag bent u bij 123Wonen aan het goede adres. Wij zijn experts op het gebied van commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer en verzorgen dit voor zowel particuliere verzorgers als partijen met grote woningaantallen. Uw huis in Den Haag is daarom bij ons in goede handen. 123Wonen werkt vanuit uw doelstellingen en beweegt daarin flexibel met u mee. Er wordt een vast contactpersoon voor u aangesteld en uw huurders kunnen 24 uur per dag bij ons terecht.

Volledig gescreende huurders

123Wonen vindt binnen korte tijd een passende huurder voor uw woning in Den Haag. Huurders worden altijd volledig door ons gescreend op basis van antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Wij zorgen ervoor dat de woning zowel voor- als na de huurperiode geïnspecteerd wordt en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht. Het huurcontract wordt waterdicht opgesteld en juridisch getoetst door een huurrechtadvocaat. Gedurende de hele verhuurperiode kunt u bij 123Wonen Den Haag rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle partijen.

Technisch en financieel vastgoedbeheer

Wij bieden zowel technisch en financieel vastgoedbeheer aan voor uw woning in Den Haag. Zo innen wij de huur, versturen we facturen en houden we administratieve wijzigingen bij. Daarnaast zorgt 123Wonen er voor dat uw woning goed wordt onderhouden en helpen huurders met problemen in en rond de woning. Wij zorgen voor alle 1e lijns onderhoudszaken: zo ontzorgen we u als verhuurder in Den Haag volledig. U hoeft nergens meer om te denken! Wij bieden onze eigen technische dienst aan wanneer er technische problemen in de woning voorkomen, maar natuurlijk bent u vrij om voor een eigen leverancier te kiezen.
Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Den Haag? U kunt dit met een gerust hart aan 123Wonen overlaten. Wij geven u graag meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.