Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in Zwolle? Kies dan voor 123Wonen Zwolle: expert in vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars. Wij ontzorgen u als verhuurder volledig en bieden diverse soorten vastgoedbeheer aan. Wij bewegen flexibel met u en uw doelstellingen mee: u bepaalt zelf wat u wel en niet uit handen geeft. Alles wordt door ons in de puntjes geregeld: uw huis in Zwolle is bij 123Wonen in goede handen. U krijgt een vaste contactpersoon waarmee u gedurende de hele verhuurperiode contact houdt.

Continue aandacht

Onze kracht is de non-stop aandacht die wij uw huurders in Zwolle bieden. Wij zijn altijd, elk uur van de dag bereikbaar. Calamiteiten en onverwachte gebeurtenissen kunnen immers altijd voorkomen, waarbij we de hulp aanbieden die nodig is. Op alle kluswerkzaamheden worden de gebruikelijke garanties gehanteerd behorende bij de werkzaamheden. Regelmatig beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers in Zwolle, en adviseren u vrijblijvend over lopende contracten. Is er kwaliteitswinst of financieel voordeel te behalen? Hier beoordelen wij leveranciers van bijvoorbeeld CV onderhoud, energie en schoonmaak voortdurend op.

Alles goed geregeld

Wanneer u het vastgoedbeheer uitbesteed aan 123Wonen Zwolle krijgt u altijd te maken met volledig gescreende huurders. Ook kunt u er op vertrouwen dat u elke maand de huur op tijd ontvangt en dat administratieve zaken goed geregeld worden. Huur en borg zijn altijd volledig gewaarborgd dankzij het gebruik van onze eigen stichting: beheer Derdengelden. Wij innen de maandelijkse huur voor u, versturen facturen en lossen technische problemen in de woning op. Het is uw keuze of wij hiervoor onze technische dienst inschakelen of dat u zelf een leverancier inschakelt. U kunt bij 123Wonen Zwolle altijd rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle partijen.
Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Zwolle uitbesteden? Kies dan voor 123Wonen als uw beheerpartner. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.