JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.

Bent u op zoek naar vastgoedbeheer voor uw woning in Zeeland? 123Wonen is gespecialiseerd in vastgoedbeheer; commercieel, technisch en financieel. Zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties en beleggers kunnen bij ons terecht. Voor uw woning in Zeeland zijn wij daarom de juiste partij: onze dienstverlening is flexibel en uniek. Wij werken vanuit uw doelstellingen en visie en stellen een vast contactpersoon voor u aan. Alle huurders kunnen 24 uur per dag bij ons terecht voor vragen en het melden van incidenten.

Alles goed geregeld

Als verhuurder in Zeeland wil u natuurlijk dat alles goed geregeld is en dat u veilig kunt verhuren. Daarom kunt u er bij 123Wonen op vertrouwen dat u de huur maandelijks op tijd ontvangt en dat alle terugkerende zaken goed afgehandeld worden. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben een eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Hiermee zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd. Tijdens een huurperiode kunnen er altijd onverwachte gebeurtenissen voorkomen, of er doet zich een incident voor. Wij staan voor volledige aandacht: 123Wonen is altijd bereikbaar voor vragen van huurders. Zo worden zij optimaal bediend.

Diverse soorten vastgoedbeheer

Ten eerst biedt 123Wonen Zeeland commercieel beheer aan. Hieronder vallen de verhuuractiviteiten, juridische zaken, screening van huurders en alle

inspecties. Ook regelen wij het financiële vastgoedbeheer: het versturen van facturen en het innen van de huur. Administratieve wijzigingen vallen ook onder het

financiële beheer dat wij aanbieden, alles wordt netjes bijgehouden. Technisch beheer omvat het continue onderhouden van de woning die u verhuurt. 123Wonen zorgt voor alle 1e lijns onderhoudszaken en heeft een eigen technische dienst. Hier kan altijd gebruik van worden gemaakt als de huurder een technisch probleem heeft, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen technische leveranciers in Zeeland in te zetten.
Wilt u het vastgoedbeheer in Zeeland aan ons uitbesteden? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.