Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Utrecht uitbesteden? 123Wonen Utrecht is gespecialiseerd in technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer. Wij verzorgen al voor vele verhuurders het vastgoedbeheer, zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties, projectontwikkelaars of beleggers. Uw woning in Utrecht is bij ons in goede handen. 123Wonen beweegt flexibel met u als verhuurder mee; u bepaalt zelf welke zaken u uit handen geeft en wat u zelf wilt regelen. Er wordt altijd een vaste contactpersoon aangesteld die gedurende de verhuurperiode contact met u zal blijven houden.

Hulp bij onverwachte gebeurtenissen

Tijdens een verhuurperiode kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen, of calamiteiten. Daarbij krijgt u van ons altijd hulp: 123Wonen is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar voor huurders. Alles is goed geregeld en de huur komt maandelijks op tijd binnen: daar kunt u bij 123Wonen Utrecht op vertrouwen. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben een eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Met deze stichting zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd. Ook zijn huurders volledig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat voor vastgoedbeheer bieden wij?

123Wonen Utrecht biedt commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Bij commercieel beheer kunt u denken aan het vinden en screenen van de huurder, de inspectie van de woning en alle zaken rondom het huurcontract. Onder ons financiële beheer valt het versturen van facturen, het innen van de huur en het doorvoeren van administratieve wijzigingen. Daarnaast biedt 123Wonen Utrecht ook technisch beheer aan: wij zorgen ervoor dat de woning goed wordt onderhouden en regelen alle 1e lijns onderhoudszaken. Zo hebben wij een eigen technische dienst om problemen in de woning op te lossen, maar u mag natuurlijk ook uw eigen technische leverancier inschakelen.
Wilt u 123Wonen inschakelen voor het vastgoedbeheer van uw huis in Utrecht? Wij zijn experts op diverse gebieden vastgoedbeheer en ontzorgen u volledig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.