Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in Rotterdam? Kies dan voor 123Wonen: expert in vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en partijen met grote woningaantallen. Verhuurders hebben meestal zelf een duidelijke doelstelling en visie: wij bewegen hierin flexibel met u mee! Wanneer u het vastgoedbeheer van uw woning in Rotterdam aan ons uitbesteedt krijgt u een vaste contactpersoon. U houdt gedurende de hele verhuurperiode contact met deze persoon. Alles is volledig uw keuze: u bepaalt zelf welke zaken u wel en niet uit handen geeft. Bij 123Wonen wordt het vastgoedbeheer voor uw huis in Rotterdam tot in de puntjes geregeld en heeft u nergens meer omkijken naar.

Non-stop aandacht

Onze kracht is de non-stop aandacht die wij uw huurders in Rotterdam bieden. 123Wonen is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Het is altijd mogelijk dat er zich onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten voordoen, daarom bieden wij altijd de hulp die nodig is. Op alle kluswerkzaamheden worden de gebruikelijke garanties gehanteerd behorende bij de werkzaamheden. Regelmatig beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers in Rotterdam, en adviseren u vrijblijvend over lopende contracten. Wij kijken voortdurend of er kwaliteitswinst of financieel voordeel te behalen is op leveranciers van bijvoorbeeld CV onderhoud, schoonmaak en energie.

Commercieel, financieel en technisch vastgoedbeheer

Bij 123Wonen Rotterdam kunt u er op vertrouwen dat een huurder volledig gescreend is op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook zult u elke maand de huur op tijd ontvangen en worden alle zaken goed geregeld. 123Wonen heeft haar eigen stichting, beheer Derdengelden, waardoor alle huurstromen en de borg gegarandeerd zijn. Wij versturen de facturen en innen de huur voor u; daarnaast regelen we alle administratieve wijzigingen. 123Wonen heeft een eigen technische dienst die ingezet kan worden wanneer er zich technische problemen in de woning voordoen. Natuurlijk is deze keuze aan u en mag u ook een eigen technische leverancier inzetten. De gehele huurperiode kunt u bij ons rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling: wij zorgen goed voor uw huis in Rotterdam.
Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van vastgoedbeheer in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.