Voor vastgoedbeheer in de omgeving van Nijmegen bent bij 123Wonen aan het juiste adres. 123Wonen is gespecialiseerd in technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer. Wij verzorgen voor veel particuliere verhuurders het vastgoedbeheer, maar ook woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht. U heeft als verhuurder vaak duidelijke doelstellingen voor ogen. Daarom bewegen wij hierin flexibel met u mee: u bepaalt zelf wat u wel en niet aan ons uitbesteedt. Een vaste contactpersoon zal gedurende de hele verhuurperiode contact met u houden en garanderen dat uw woning in Nijmegen bij ons in goede handen is.

Non-stop aandacht

123Wonen Nijmegen heeft een grote kracht: non-stop aandacht. Dit betekent dat wij altijd bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Er kunnen zich altijd calamiteiten of onverwachte gebeurtenissen voordoen waarbij wij hulp zullen bieden. Alles is tot in de puntjes geregeld: de huur komt op tijd binnen en administratieve zaken zijn altijd op orde. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben een eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Met deze stichting zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd. 123Wonen zorgt altijd voor een volledige screening van huurders op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Op deze manier bent u als verhuurder goed op de hoogte van de achtergrond van uw huurder.

Onze vastgoedbeheer mogelijkheden

123Wonen Nijmegen biedt commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Bij commercieel beheer kunt u denken aan het vinden en screenen van de huurder, de inspectie van de woning en alle zaken rondom het huurcontract. Financieel beheer omvat het innen van de huur, het versturen van facturen en het doorvoeren van administratieve wijzigingen. Dit vindt bijvoorbeeld plaats als er een huurverhoging doorgevoerd wordt, of wanneer persoonsgegevens wijzigen. Technisch beheer wordt door 123Wonen Nijmegen ook in de puntjes geregeld: wij hebben een eigen technische dienst. Deze kan ingezet worden om technische problemen in de woning op te lossen, maar natuurlijk mag u ook een eigen leverancier inschakelen.
Wilt u 123Wonen inschakelen voor het vastgoedbeheer van uw huis in Nijmegen? Wij zijn experts op diverse gebieden vastgoedbeheer en ontzorgen u volledig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.