Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in Maastricht? Kies dan voor 123Wonen: wij zijn experts in vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars. Wij ontzorgen u als verhuurder in Maastricht en omstreken volledig en bieden verschillende soorten vastgoedbeheer aan. U bepaalt zelf wat u wel en niet uit handen geeft; wij bewegen daarin flexibel met u mee. Uw huis in Maastricht is in goede handen bij ons: alles wordt tot in de puntjes geregeld. U krijgt een vast contactpersoon vanuit onze organisatie waarmee u gedurende de hele verhuurperiode contact houdt.

Non-stop aandacht

Onze kracht is non-stop aandacht. Wij zijn altijd, elk uur van de dag bereikbaar voor uw huurders in Maastricht. Er kunnen zich altijd calamiteiten of onverwachte gebeurtenissen voordoen; hierbij willen we snel hulp kunnen bieden. Op alle kluswerkzaamheden worden de gebruikelijke garanties gehanteerd behorende bij de werkzaamheden. Regelmatig beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers in Maastricht, en daarnaast geven wij u vrijblijvend advies over lopende contracten. Wanneer er kwaliteitswinst of financieel voordeel te behalen is zijn wij daar altijd van op de hoogte: we beoordelen leveranciers van bijvoorbeeld CV onderhoud, energie en schoonmaak hier voortdurend op.

Vastgoedbeheer uitbesteden

Wanneer u het vastgoedbeheer van uw woning in Maastricht uitbesteedt krijgt u altijd te maken met volledig gescreende huurders. U ontvangt elke maand de huur op tijd en administratieve zaken zijn goed geregeld. Dankzij onze eigen stichting, beheer Derdengelden, zijn huur en borg altijd gewaarborgd. 123Wonen int de maandelijkse huur voor u, we versturen facturen en lossen technische problemen in de woning op. Wij kunnen hiervoor onze eigen technische dienst inzetten, maar u mag ook zelf een leverancier inschakelen. 123Wonen bemiddelt altijd op een professionele en betrouwbare manier tussen alle betrokken partijen rond de verhuurperiode in Maastricht.

Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Maastricht uitbesteden? Kies dan voor 123Wonen als uw beheerpartner. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie of advies.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.