Voor vastgoedbeheer in Leiden bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van vastgoedbeheer voor zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties en beleggers. Omdat wij vanuit uw doelstellingen en visie werken is onze dienstverlening flexibel en uniek: u kiest zelf wat u uit handen geeft. Er wordt een vast contactpersoon voor u aangesteld waarmee u gedurende de verhuurperiode contact houdt. Uw huurders in Leiden kunnen ons elk moment van de dag bereiken met vragen en problemen.

Onverwachte gebeurtenissen

Als verhuurder of belegger krijgt u soms te maken met onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten, zowel op financieel als technisch gebied. Wanneer u 123Wonen Leiden als uw vastgoedbeheerder inschakelt kunt u er op vertrouwen dat u de huur elke maand op tijd ontvangt en dat alle maandelijks terugkerende zaken goed geregeld worden. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en door onze stichting 123Wonen Beheer Derdengelden garanderen wij alle huurstromen en de borg. 123Wonen Leiden heeft een grote kracht: volledige aandacht. 365 dagen per jaar zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Op deze manier bedienen wij uw huurders in Leiden optimaal.

Verschillende soorten vastgoedbeheer

123Wonen Leiden biedt diverse soorten vastgoedbeheer aan. De eerste is commercieel beheer, waaronder de verhuuractiviteiten, screening van huurders, juridische zaken en inspecties plaatsvinden. Onder financieel vastgoedbeheer verstaat men het versturen van facturen en het innen van de huur. Maar ook regelen wij administratieve wijzigingen, zoals huurverhogingen en persoonsgegevens. Het technische beheer van 123Wonen Leiden omvat het oplossen van kleine technische problemen in de woning, en het onderhoud. Indien u dit wenst kunnen wij onze eigen technische dienst inzetten.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Leiden? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op en wij staan u graag te woord.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.