Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Haarlem uitbesteden? 123Wonen verzorgt het vastgoedbeheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. Voor u woning in Haarlem kunt u daarom bij ons terecht: wij zijn experts in vastgoedbeheer. 123Wonen werkt vanuit uw doelstellingen en beweegt daarin flexibel met u mee. U krijgt een vast contactpersoon die u gedurende de hele verhuurperiode bijstaat. Ook kunnen uw huurders 24 uur per dag bij ons terecht.

Volledig gescreende huurders

123Wonen vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning in Haarlem. Alle kandidaat-huurders worden zorgvuldig gescreend op basis van antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een waterdicht huurcontract op. Dit contract laten wij juridisch toetsen door een huurrechtadvocaat. 123Wonen staat u tijdens de gehele verhuurperiode bij met professionele en betrouwbare bemiddeling.

Technisch en financieel vastgoedbeheer

123Wonen Haarlem biedt financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Dit betekent onder andere dat wij de huur voor u innen en dat we facturen versturen. Daarnaast zorgen wij er voor dat uw woning(en) goed worden onderhouden en houden wij de administratie op orde. Hebben uw huurders een probleem? Dan helpen wij ze direct: we zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. 123Wonen zorgt voor alle 1e lijns onderhoudszaken, waardoor wij u als verhuurder in Haarlem volledig ontzorgen. We bewegen flexibel met u mee; u bepaalt bijvoorbeeld zelf of u eigen technische leveranciers inzet of liever gebruik wilt maken van de technische dienst van 123Wonen.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Haarlem? Uw woning is in goede handen bij 123Wonen Haarlem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.