Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Groningen uitbesteden? Bij 123Wonen verzorgen wij het vastgoedbeheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. Ook voor uw woning in Groningen kunt u daarom bij ons terecht: wij zijn experts in vastgoedbeheer. 123Wonen werkt vanuit uw doelstellingen en beweegt daarin flexibel met u mee. U krijgt een vast contactpersoon en uw huurders kunnen 24 uur per dag bij ons terecht.

Volledig gescreende huurders

123Wonen vindt binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning in Groningen. Deze wordt altijd zorgvuldig gescreend op basis van antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een waterdicht huurcontract op. Deze wordt juridisch getoetst door een huurrechtadvocaat. Tijdens de gehele huurperiode zorgt 123Wonen Groningen voor professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle partijen.

Technisch en financieel vastgoedbeheer

123Wonen biedt financieel en technisch vastgoedbeheer aan voor uw huis in Groningen. Dit houdt onder andere in dat wij de huur voor u innen en facturen versturen. Daarnaast zorgen wij er voor dat uw woning(en) goed worden onderhouden en houden wij de administratie op orde. Wanneer uw huurders een probleem hebben worden zij snel geholpen. 123Wonen zorgt voor alle 1e lijns onderhoudszaken, waardoor wij u als verhuurder in Groningen volledig ontzorgen. We bewegen flexibel met u mee; u bepaalt bijvoorbeeld zelf of u eigen technische leveranciers inzet of het gemak van de technische dienst van 123Wonen wenst.
Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Groningen? U kunt dit met een gerust hart aan 123Wonen overlaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.