Voor vastgoedbeheer in Enschede bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren het vastgoedbeheer voor zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties en beleggers. Omdat wij vanuit uw doelstellingen en visie werken is onze dienstverlening flexibel en uniek, u kiest zelf wat u uit handen geeft. Er wordt een vast contactpersoon voor u aangesteld en uw huurders in Enschede kunnen ons 24 uur per dag bereiken met vragen en problemen.

Onverwachte gebeurtenissen

Als verhuurder of belegger krijgt u te maken met onverwachte en verwachte gebeurtenissen, zowel op financieel als technisch gebied. Ook kunnen er calamiteiten voorkomen. Met 123Wonen als uw vastgoedbeheerder in Enschede kunt u er op vertrouwen dat u de huur elke maand op tijd ontvangt en dat alle maandelijks terugkerende zaken goed geregeld worden. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en door onze stichting 123Wonen Beheer Derdengelden garanderen wij alle huurstromen en de borg. Onze kracht is volledige aandacht: 365 dagen per jaar zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Zo worden uw huurders optimaal bediend op het moment dat er een voorval plaatsvind.

Verschillende soorten vastgoedbeheer

123Wonen biedt diverse soorten vastgoedbeheer aan in Enschede. De eerste is commercieel beheer, waaronder de verhuuractiviteiten, screening van huurders, juridische zaken en inspecties plaatsvinden. Ons financiële vastgoedbeheer houdt in dat wij facturen versturen en de huur voor u innen. Maar ook regelen wij administratieve wijzigingen, zoals huurverhogingen en persoonsgegevens. Het technische beheer van 123Wonen Enschede omvat het onderhouden van uw woning. Wij zorgen voor alle 1e lijns onderhoudszaken en zetten indien u dit wenst onze eigen technische dienst in.
Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Enschede? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.