Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in Den Bosch? Kies dan voor 123Wonen als uw beheerpartner: expert in vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en partijen met grote woningaantallen. U heeft als verhuurder vaak zelf een duidelijke visie en doelstelling, waarin 123Wonen Den Bosch flexibel met u meebeweegt. Wanneer u het vastgoedbeheer aan ons uitbesteedt krijgt u een vast contactpersoon waarmee u de gehele periode contact houdt. Welke zaken u wel of niet uit handen geeft is helemaal aan u. Bij 123Wonen regelen we het vastgoedbeheer van uw huis in Den Bosch tot in de puntjes: u heeft nergens meer omkijken naar!

Non-stop aandacht

Onze kracht is de non-stop aandacht die wij uw huurders in Den Bosch bieden. 123Wonen is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Er kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten voordoen, waarbij het belangrijk is dat er snel de nodige hulp geboden wordt. Op alle kluswerkzaamheden worden de gebruikelijke garanties gehanteerd behorende bij de werkzaamheden. Regelmatig beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers in Den Bosch, en adviseren u vrijblijvend over lopende contracten. Voortdurend kijken we of er kwaliteitswinst of financieel voordeel te behalen is op leveranciers van bijvoorbeeld schoonmaak, energie en CV onderhoud.

Commercieel, financieel en technisch vastgoedbeheer

Bij 123Wonen Breda kunt u er op vertrouwen dat een huurder volledig gescreend is op basis van kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook zult u elke maand de huur op tijd ontvangen en worden alle zaken goed geregeld. Dankzij de eigen stichting van 123Wonen, beheer Derdengelden, zijn alle huurstromen en de borg gewaarborgd. Wij versturen de facturen en innen de huur voor u; daarnaast voeren we administratieve wijzigingen door. 123Wonen heeft een eigen technische dienst die ingezet kan worden wanneer er zich technische problemen in de woning voordoen. Natuurlijk is deze keuze of u hier gebruik van maakt volledig aan u. De gehele huurperiode kunt u bij ons rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling: wij zorgen goed voor woning in Den Bosch.

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van vastgoedbeheer in Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.