Bent u op zoek naar vastgoedbeheer voor uw woning in Breda? 123Wonen Breda is gespecialiseerd in vastgoedbeheer; commercieel, technisch en financieel. Wij hebben vele woningen in ons beheer, van zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties en beleggers. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij de juiste partij voor uw woning in Breda: onze dienstverlening is flexibel en uniek. Wij werken vanuit uw doelstellingen en visie en stellen een vast contactpersoon voor u aan. Alle huurders kunnen elk moment van de dag bij ons terecht met vragen of problemen.

Alles goed geregeld

Als verhuurder in Breda wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is en dat u veilig kunt verhuren. Bij 123Wonen Breda kunt u er op vertrouwen dat u de huur maandelijks op tijd ontvangt en dat alle terugkerende zaken goed afgehandeld worden. We hebben onze eigen stichting, 123Wonen Beheer Derdengelden. Hiermee zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd en daarnaast bieden wij zeer aantrekkelijke tarieven. Er kunnen zich natuurlijk altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen tijdens een huurperiode, waar snel gehandeld dient te worden. Daarom staan wij voor volledige aandacht: 123Wonen Breda is altijd bereikbaar voor vragen van huurders. Op deze manier bedienen wij hen optimaal.

Diverse soorten vastgoedbeheer

Ten eerst biedt 123Wonen Breda commercieel beheer aan. Hieronder vallen de verhuuractiviteiten, juridische zaken, screening van huurders en alle inspecties. Daarnaast bieden wij financieel beheer: het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook regelen we administratieve wijzigingen: alles houden we netjes bij. Technisch beheer omvat het continue onderhouden van de verhuurde woning. 123Wonen Breda zorgt voor alle 1e lijns onderhoudszaken en heeft een eigen technische dienst. Hier kunt u altijd gebruik van maken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen technische leveranciers in Breda in te schakelen.

Wilt u het vastgoedbeheer in Breda aan ons uitbesteden? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar en geven u graag meer informatie. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.