Bent u op zoek naar vastgoedbeheer voor uw huis in Arnhem? 123Wonen is expert op het gebied van vastgoedbeheer in Arnhem. Wij verzorgen al vele jaren het beheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. 123Wonen werkt vanuit uw doelstelling en visie, waardoor onze dienstverlening uniek en flexibel is. U kiest altijd zelf wat u uit handen geeft en wij zorgen er vervolgens voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Een vast contactpersoon staat u bij gedurende de hele verhuurperiode.

Onverwachte gebeurtenissen

Als verhuurder of belegger in Arnhem krijgt u te maken met onverwachte en verwachte gebeurtenissen, zowel op financieel als technisch gebied. De grote kracht van 123Wonen is dat wij non-stop aandacht geven aan huurders en verhuurders: we zijn alle dagen in het jaar, elk uur van de dag bereikbaar. U kunt er op vertrouwen dat 123Wonen als vastgoedbeheer partner in Arnhem regelt dat de huur elke maand op tijd ontvangen wordt en dat terugkerende zaken goed verlopen. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben onze eigen stichting, 123Wonen Beheer Derdengelden, waardoor huur en borg altijd gewaarborgd zijn. Huurders en verhuurders worden bij ons optimaal bediend.

Diverse vormen van vastgoedbeheer

123Wonen biedt diverse soorten vastgoedbeheer aan in Arnhem. Wij bieden commercieel beheer, waaronder de verhuuractiviteiten, screening van huurders, juridische zaken en inspecties vallen. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het versturen van facturen en innen van de maandelijkse huur. Ook regelen wij administratieve wijzigingen, zoals huurverhogingen en persoonsgegevens. Het technische beheer van 123Wonen Arnhem omvat het onderhouden van uw woning: wij zorgen voor alle 1e lijns onderhoudszaken. Indien u dit wenst zetten wij onze eigen technische dienst in bij technische problemen in de woning.
Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Arnhem? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.