Bent u op zoek naar vastgoedbeheer in Apeldoorn? Bij 123Wonen bent u aan het goede adres. Als specialist op het gebied van vastgoedbeheer hebben wij zowel panden van particuliere verhuurders als woningcorporaties in beheer. 123Wonen Apeldoorn verzorgt zowel commercieel, technisch als financieel vastgoedbeheer in de regio Apeldoorn. Wij werken vanuit de doelstellingen van de verhuurder en bewegen daarin flexibel mee. Vanuit onze organisatie wordt er een vast contactpersoon aangesteld en huurders kunnen 24 uur per dag bij ons terecht wanneer er zich problemen voordoen.

Uitgebreide screening van huurders

123Wonen Apeldoorn zorgt er voor dat er binnen korte tijd een huurder voor uw woning gevonden wordt. Voordat we beslissen dat deze huurder geschikt is vindt er eerst een volledige screening plaats. Wij stellen een juridisch correct huurcontract op en laten deze toetsen door een huurrechtadvocaat. 123Wonen Apeldoorn is ook aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteert de woning zowel voor- als na de huurperiode. Bij ons kunt u rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle betrokken partijen.

Financieel en technisch vastgoedbeheer

Een woning heeft beheer nodig tijdens een verhuurperiode. 123Wonen Apeldoorn biedt zowel technisch als financieel vastgoedbeheer aan: uw woning is bij ons in goede handen. Onder technisch beheer verstaan wij het oplossen van kleine technische problemen in de woning. Wij zorgen voor alle 1e lijns onderhoudszaken en onderhouden de woning goed. Onze eigen technische dienst kan ingeschakeld worden, maar u bent natuurlijk ook vrij om een eigen leverancier te kiezen. Het financieel beheer van 123Wonen Apeldoorn bestaat onder andere uit het versturen van facturen en het innen van de huur. Daarnaast houden we administratieve wijzigingen bij.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Apeldoorn? U kunt dit met een gerust hart aan 123Wonen overlaten. Wij geven u graag meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.