123Wonen is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar vastgoedbeheer in Amsterdam. Wij zijn experts in vastgoedbeheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. U als verhuurder maakt uw eigen doelstellingen en visie duidelijk, waarna wij hierin flexibel met u meebewegen. Het is altijd uw keuze welke zaken u uit handen wilt geven. Vanuit 123Wonen Amsterdam krijgt u een vast contactpersoon waarmee u de gehele verhuurperiode contact zal onderhouden.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar voor uw huurders in Amsterdam. Er kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten voordoen, waarop ingespeeld moet worden. Daarnaast wil 123Wonen u als verhuurder veiligheid garanderen. U kunt er op vertrouwen dat u de huur elke maand op tijd ontvangt en dat alle zaken goed geregeld worden. 123Wonen heeft haar eigen stichting, beheer Derdengelden, waardoor alle huurstromen en de borg gegarandeerd zijn. Ook zijn alle huurders door ons volledig gescreend op basis van identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten voordat zij het huurcontract mogen tekenen.

Technisch en financieel vastgoedbeheer

Zowel financieel als technisch vastgoedbeheer in Amsterdam is onze specialiteit. Wij versturen facturen en innen de huur voor u. Daarnaast regelen wij alle administratieve wijzigingen, zoals huurverhogingen in het contract en persoonsgegevens. 123Wonen heeft een eigen technische dienst die ingezet kan worden bij technische klachten in de woning. Uiteraard mag u er ook voor kiezen om uw eigen technische leveranciers in te zetten. Wij zorgen de gehele verhuurperiode voor professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle partijen; uw woning in Amsterdam is bij ons in goede handen.
Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Amsterdam? 123Wonen kan u alle zorgen uit handen nemen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.