Vastgoedbeheer Amstelveen

Voor vastgoedbeheer in Amstelveen bent u bij 123Wonen aan het goede adres. Onze verhuurmakelaars zijn expert op het gebied van commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer. Wij verzorgen dit voor zowel particuliere verzorgers als partijen met grote woningaantallen; uw huis in Amstelveen is daarom bij ons in goede handen. 123Wonen werkt vanuit uw doelstellingen en beweegt daarin flexibel met u mee. Vanuit onze organisatie krijgt u altijd een vast contactpersoon en ook kunnen uw huurders 24 uur per dag bij ons terecht.

Volledig gescreende huurders

123Wonen vindt binnen korte tijd een passende huurder voor uw woning in Amstelveen. Huurders worden altijd volledig door ons gescreend op basis van kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij zorgen ervoor dat de woning zowel voor- als na de huurperiode geïnspecteerd wordt en zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht. Het huurcontract wordt door ons correct opgesteld en juridisch getoetst door een huurrechtadvocaat. Gedurende de hele verhuurperiode kunt u bij 123Wonen Amstelveen rekenen op professionele en betrouwbare bemiddeling tussen alle partijen.

Technisch en financieel vastgoedbeheer

Voor uw woning in Amstelveen bieden wij zowel technisch als financieel vastgoedbeheer aan. Zo innen wij de huur, versturen we facturen en houden we administratieve wijzigingen bij. Daarnaast regelt 123Wonen het onderhoud van uw woning en helpen wij huurders met problemen in en rond het huis. Wij zorgen voor alle 1e lijns onderhoudszaken: zo ontzorgen we u als verhuurder in Amstelveen volledig. U heeft nergens meer omkijken naar! Wij bieden onze eigen technische dienst aan wanneer er technische problemen in de woning voorkomen, maar natuurlijk bent u vrij om voor een eigen leverancier te kiezen.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Amstelveen? U kunt dit met een gerust hart aan 123Wonen overlaten. Wij geven u graag meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.