Wilt u het vastgoedbeheer van uw woning in Amersfoort uitbesteden? Kies dan voor 123Wonen Amersfoort: wij zijn gespecialiseerd in technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer. Al voor vele verhuurders verzorgen wij het vastgoedbeheer, zowel particuliere verhuurders als woningcorporaties, projectontwikkelaars of beleggers. Uw woning in Amersfoort is bij ons in goede handen. U bepaalt zelf welke zaken u uit handen geeft en wat u liever door ons laat regelen: 123Wonen beweegt flexibel met u als verhuurder mee. Vanuit onze organisatie wordt er een vast contactpersoon aangesteld waarmee u contact zal blijven houden.

Hulp bij onverwachte gebeurtenissen

Tijdens een verhuurperiode kunnen zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen. Soms komen er calamiteiten voor. Daarbij krijgt u van ons altijd hulp: 123Wonen Amersfoort is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar voor huurders. Alles is goed geregeld en de huur komt maandelijks op tijd binnen: daar kunt u bij ons op vertrouwen. Wij bieden aantrekkelijke tarieven en hebben een eigen stichting: 123Wonen Beheer Derdengelden. Met deze stichting zijn huurstromen en borg altijd gewaarborgd. 123Wonen Amersfoort levert volledig gescreende huurders zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en weet aan wie u verhuurt.

Wat voor vastgoedbeheer bieden wij?

123Wonen Amersfoort biedt commercieel, technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Onder commercieel beheer vallen zaken zoals het vinden en screenen van de huurder, de inspectie van de woning en alle zaken rondom het huurcontract. Onder ons financiële beheer verstaan we het versturen van facturen, het innen van de huur en het doorvoeren van administratieve wijzigingen. Ook biedt 123Wonen Amersfoort technisch beheer aan: wij zorgen ervoor dat de woning goed wordt onderhouden en regelen alle 1e lijns onderhoudszaken. Onze eigen technische dienst kan ingezet worden om problemen in de woning op te lossen, maar u mag natuurlijk ook een leverancier naar eigen keuze inschakelen.

Wilt u 123Wonen inschakelen voor het vastgoedbeheer van uw huis in Amersfoort? Wij zijn experts op diverse gebieden vastgoedbeheer en uw woning is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.