Bent u op zoek naar vastgoedbeheer voor uw huis in Almere? 123Wonen is gespecialiseerd in technisch, financieel en commercieel vastgoedbeheer in Almere. Al vele jaren verzorgen wij het beheer voor zowel particuliere verhuurders als partijen met grote woningaantallen. Omdat 123Wonen altijd vanuit uw doelstelling en visie werkt is onze dienstverlening uniek en flexibel. U krijgt bij ons een vast contactpersoon die u de gehele periode zal bijstaan. Ook kiest u altijd zelf wat u wel en niet uit handen geeft: wij regelen verder alles tot in de puntjes.

Onverwachte gebeurtenissen

Als verhuurder of belegger in Almere kunnen er zich altijd onverwachte gebeurtenissen voordoen, zowel op financieel als op technisch gebied. 123Wonen is altijd bereikbaar voor huurders: alle dagen in het jaar en elk uur van de dag. Daarom is non-stop aandacht onze grote kracht. U kunt er op vertrouwen dat 123Wonen als vastgoedbeheerpartner in Almere ervoor zorgt dat de huur elke maand op tijd ontvangen wordt en dat terugkerende zaken goed verlopen. Onze tarieven zijn aantrekkelijk en daarnaast zijn huur en borg altijd gewaarborgd dankzij onze eigen stichting: Beheer Derdengelden.

Diverse soorten vastgoedbeheer

123Wonen biedt diverse soorten vastgoedbeheer aan in Almere en omstreken. Wij bieden commercieel beheer: hieronder vallen zaken als verhuuractiviteiten, screening van huurders, juridische zaken en inspecties. Ook regelen wij het financiele beheer; we versturen facturen en innen de maandelijkse huur. Technisch beheer van 123Wonen omvat het onderhouden van uw woning in Almere en het oplossen van kleine technische problemen. Hiervoor kunnen wij desgewenst onze eigen technische dienst inzetten.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer in Almere? Onze experts in vastgoedbeheer staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

JA, ik wil informatie over vastgoedbeheer.